Om Trafsys

Karriär

Trafsys är ett stabilt och lönsamt företag med välutbildad och hängiven personal med såväl breda som unika erfarenheter och färdigheter. Företaget verkar inom ett spännande område med stor utvecklingspotential både tekniskt och marknadsmässigt.

Vi tar väl hand om våra anställda och uppmuntrar till yrkesmässig och personlig utveckling genom utbildning och utmanande uppgifter. Vi värnar om de anställdas trivsel och hälsa, och strävar efter att skapa en stimulerande och trygg arbetsmiljö. Engagemang och goda arbetsinsatser belönas.

Huvudkontoret ligger i Bergen på Norges västkust. Kontoret i Stockholm, som etablerades 2011, betjänar inte bara Sverige utan även nya marknader.

Vill du arbeta på ett snabbt växande företag med internationella ambitioner? Vi letar ständigt efter motiverade och drivna personer med relevant bakgrund inom projektledning, systemutveckling eller forskning och utveckling med hög kompetens inom automation, IT/ICT eller Big Data. Du bör vara analytisk och lösningsorienterad, ha förmåga att tänka i nya banor samt sporras av utmaningar och utveckling.

Vi annonserar ut lediga tjänster på denna sida.

Skriv ut